Metoda analize i iskorištenja zalihosti u konačnom skupu znakovnih nizova s primjenom na hrvatski obličnik : doktorska disertacija - Ristov, Strahil; Kalpić, Damir (Zagreb : S. Ristov ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: podatkovne strukture, algoritmi, zalihost u znakovnim nizovima, sažimanje podataka bez gubitaka, flektivni jezici, ispravljanje pogrešaka u riječima
Keywords: data structures, algorithms, redundancy in strings, lossless data compression, flective natural languages, spelling error correction
Bibliografija str. 110-116.