Simuliranje prijelaznih pojava prilikom tropolnog isklapanja induktivnih tereta : magistarski rad - Hadžagić, Vedad (V. Hadžagić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: mala induktivna struja, rezana struja, višekratno ponovno paljenje, povratni prelazni napon, eskalacija napona, druga paralelna oscilacija, istovremeno prekidanje