Simuliranje prijelaznih pojava prilikom tropolnog isklapanja induktivnih tereta : magistarski rad - Hadžagić, Vedad; Miliša, Ante (Zagreb : V. Hadžagić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: mala induktivna struja, rezana struja, višekratno ponovno paljenje, povratni prelazni napon, eskalacija napona, druga paralelna oscilacija, istovremeno prekidanje
Keywords: small inductive current, chopping current, multiple reignition, transient recovery voltage, voltage escalation, second paralel oscilation, virtual chopping
Bibliografija str. 106-107.