Sustav za učenje metode konačnih elemenata : magistarski rad - Šupić, Haris; Štih, Željko (Zagreb : H. Šupić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: računalom podržano učenje, vizualno učenje, multimedija, interakcija, metoda konačnih elemenata
Key words: computer aided teaching, visual learning, multimedia, interaction, finite element method
Bibliografija str. 78.