Adaptivni autopiloti s referentnim modelom : magistarski rad - Batina, Ivo; Vukić, Zoran (Zagreb : I. Batina ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: adaptivno upravljanje, brodski autopilot
Bibliografija str. 118-121.