Metoda za ocjenu nesigurnosti proračuna prijelaznih pojava u nuklearnim elektranama : doktorska disertacija - Debrecin, Nenad (N. Debrecin ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: nuklearna elektrana, kvar, prijelazno stanje, sigurnosna analiza, matematički model, računalni program, nodalizacija, testno postrojenje, preslika-testovi, točnost, nesigurnost