Primjena neizrazite logike u algoritmu digitalnog lokatora kvara : magistarski rad - Valentinčić, Marina (M. Valentinčić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: digitalni lokator kvara, algoritam, teorija neizrazitih skupova, vrsta kratkog spoja, mjesto kvara, kratki spoj, otpor kvara, visokonaponski dalekovod, simetrične komponente, simulacija