Proračun i analiza struje zaleta kaveznog asinkronog stroja : magistarski rad - Tomičić, Branko (B. Tomičić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: asinkroni stroj, kratki spoj, faktor zasićenja, rasipni otpori, elektromagnetski proračun