Proračun i analiza struje zaleta kaveznog asinkronog stroja : magistarski rad - Tomičić, Branko; Ban, Drago (Zagreb : B. Tomičić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: asinkroni stroj, kratki spoj, faktor zasićenja, rasipni otpori, elektromagnetski proračun
Key words: induction machine, short circuit, saturation factor, reactances, electromagnetic calculation
Bibliografija str. 94-96.