Obrada geokodiranih podataka prikupljenih daljinskim istraživanjem : magistarski rad - Kovač, Toni (T. Kovač ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: C3I, daljinska istraživanja, GIS, obrada geokodiranih podataka