Sustav za analizu dinamičkih scena : magistarski rad - Bradač, Robert; Ribarić, Slobodan (Zagreb : R. Bradač ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: računalni vid, dinamički vid, obrada slike
Keywords: computer vision, dynamic vision, image processing
Bibliografija str. 116-117.