Optimizacija impedancijske metode mjerenja duljine zubnog kanala : doktorska disertacija - Stare, Zoran; Šantić, Ante (Zagreb : Z. Stare ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: dužina korijenskog kanala, elektronički lokator apeksa, endodoncija, bioelektrička impedancija, električka nadomjesna shema, elektrode
Keywords: root canal length, electronic apex locator, endodontics, bioelectric impedance, electrodes, electrodes equivalent circuit
Bibliografija str. 103-106.