Koordinatno upravljanje malim podvodnim vozilom : magistarski rad - Klaić, Aleksandar (A. Klaić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: bespilotne ronilice, matematički model, koordinatno upravljanje, simulator