Koordinatno upravljanje malim podvodnim vozilom : magistarski rad - Klaić, Aleksandar; Kuljača, Ljubomir (Zagreb : A. Klaić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: bespilotne ronilice, matematički model, koordinatno upravljanje, simulator
Keyw words: unmanned underwater vehicles, mathematical model, coordinate control, simulator