Model obrade poziva i usluga u komutacijskom sustavu za poslovne mreže : magistarski rad - Wendling, Ernest (E. Wendling ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: poziv, usluga, poslovni komunikacijski sustav, poslovna mreža, međudjelovanje usluga, telekomunikacije