Analiza mioelektričnih signala tijekom dinamičkog umaranja : doktorska disertacija - Cifrek, Mario (M. Cifrek ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: vremensko-frelvencijska analiza signala, površinska elektromiografija, EMG, umor mišića, dinamičke kontrakcije, biomehanika mišića, kineziologija, kineziterapija