Analiza mioelektričnih signala tijekom dinamičkog umaranja : doktorska disertacija - Cifrek, Mario; Tonković, Stanko (Zagreb : M. Cifrek ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: vremensko-frelvencijska analiza signala, površinska elektromiografija, EMG, umor mišića, dinamičke kontrakcije, biomehanika mišića, kineziologija, kineziterapija
Keywords: time-frequency signal analysis, surface electromyography, EMG, muscle fatigue, dynamic contractions, musle biomechanics, kinesiology, kinesiological rehabilitation
Bibliografija str. 128-133.