Torzijski momenti osovinskog voda turboagregata u prijelaznim stanjima : magistarski rad - Glavan, Boris (B. Glavan ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: sinkroni generator, osovinski vod turboagregata, torzijske oscilacije, naprezanja, simetrični kvarovi u električnoj mreži, međudjelovanje s regulacijskim krugovima, prigušivanje