Torzijski momenti osovinskog voda turboagregata u prijelaznim stanjima : magistarski rad - Glavan, Boris; Maljković, Zlatko (Zagreb : B. Glavan ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: sinkroni generator, osovinski vod turboagregata, torzijske oscilacije, naprezanja, simetrični kvarovi u električnoj mreži, međudjelovanje s regulacijskim krugovima, prigušivanje
Key words: synchronous generator, turbine-generator shaft, torsional oscillations, strain, symetric faults in electric network, interaction with regulating circuits, damping
Bibliografija str. 98-100.