Metodologija oblikovanja baza podataka uz korištenje semantičkih i strukturnih podudarnosti : doktorska disertacija - Baranović, Mirta; Žepić, Alfred (Zagreb : M. Baranović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: baza podataka, konceptualno oblikovanje, meta baza podataka, semantička sličnost, strukturna podudarnost, ponovno korištenje shema
Keywords: database, conceptual design, meta model, semantic similarity, structural similarity, schema reuse
Bibliografija str. 94-96.