Optimiranje putanje alata pri obradbi slobodno oblikovanih ploha : doktorska disertacija - Radej, Joško (J. Radej ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: računalno upravljanje, računalna geometrija, predstavjanje ploha, triangulacija ploha, obradne putanje alata, interferencija alata, optimiranje putanje alata, slobodno oblikovane plohe