Modeliranje detekcije boja sa silicijskom spojnom fotodiodom : doktorska disertacija - Gradišnik, Vera (V. Gradišnik ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: senzori slike, simultana detekcija boja, fotodioda, numerička analiza, modeliranje, particija naboja, prijelazna pojava fotodiode