Usporedba etalonskih otpornika pomoću digitalnih multimetara od 8 1/2 digita : magistarski rad - Malarić, Roman; Bego, Vojislav (Zagreb : R. Malarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: etalonski otpornici, precizni digitalni multimetri, mjerenje upravljano računalom
Key words: standard resistors, high precision digital multimeters, computer controled measurements
Bibliografija str. 88.