Kompresija video signala Wavelet postupkom : magistarski rad - Modrić Kovačević, Davorka (D. Modrić Kovačević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: kompresija, predikcijsko kodiranje, transformacijsko kodiranje, diskretna kosinusna transformacija, vektorska kvantizacija, wavelet transformacija, analizirajuči wavelet, wavelet baze, višerezolucijska analiza