Prikaz vremenski zavisnog znanja i zaključivanje : magistarski rad - Jelavić, Toni (T. Jelavić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: Petrijeve mreže sa vremenskim značkama (PNTT), baza znanja (KRP), baza znanja sa Petrijevim mrežama sa vremenskim značkama (KRPTT), vremenski logički modul (TLM)