Prikaz vremenski zavisnog znanja i zaključivanje : magistarski rad - Jelavić, Toni; Ribarić, Slobodan (Zagreb : T. Jelavić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: Petrijeve mreže sa vremenskim značkama (PNTT), baza znanja (KRP), baza znanja sa Petrijevim mrežama sa vremenskim značkama (KRPTT), vremenski logički modul (TLM)
Key words: Petri nets with time tokens (PNTT), knowledge representation sheme (KRP), knowledge representation sheme with Petri nets with time tokens (KRPTT), temporal logic modul (TLM)
Bibliografija str. 67-68.