Određivanje akustičkih parametara tkiva mozga : doktorska disertacija - Zorić, Igor (I. Zorić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: brzina zvuka, kirurški ultrazvučni aspirator, apsorpcija, prigušenje, mjerenje, mjerna metoda, neurokirurgija, specifični akustički otpor, tkivo mozga