Određivanje akustičkih parametara tkiva mozga : doktorska disertacija - Zorić, Igor; Ivančević, Bojan (Zagreb : I. Zorić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: brzina zvuka, kirurški ultrazvučni aspirator, apsorpcija, prigušenje, mjerenje, mjerna metoda, neurokirurgija, specifični akustički otpor, tkivo mozga
Key words: velocity of sound, Cavitation Ultrasonic Surgical Aspirator (CUSA), absorption, attenuation, measurement, measuring method, neurosurgery, specific acoustic resistance, brain tissue
Bibliografija str. 114-119.