Poboljšanje točnosti mjerenja kratkih vremenskih intervala optoelektroničkim postupkom : doktorska disertacija - Rogina-Medved, Branka (B. Medved Rogina ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: optoelektronički postupak, mjerenje nanosekundnih vremenskih intervala, vremenska neodređenost, vremenski diskriminator, razlučivost mjerenja, poboljšanje točnosti mjerenja, statistička procjena stohastičkih veličina