Usporedna analiza točnog i približnog mehaničkog proračuna užadi dalekovoda : magistarski rad - Bašić, Hubert (H. Bašić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: raspon, dodatni teret, temperatura, vjetar, rastezanje, naprezanje, provjes