Usporedna analiza točnog i približnog mehaničkog proračuna užadi dalekovoda : magistarski rad - Bašić, Hubert; Babić, Srđan (Zagreb : H. Bašić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: raspon, dodatni teret, temperatura, vjetar, rastezanje, naprezanje, provjes
Keywords: span, additional load, temperature, wind, extension, strain, sag
Bibliografija str. 169-170.