Sustav za mjerenje utjecaja smetnji iz niskonaponske mreže : magistarski rad - Kozlina, Želimir (Ž. Kozlina ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: mjerenje, mikroprocesor, smetnje, vodljiv, tranzijenti, impulsi, podnapon, prenapon