Postupci prikaza objekata zadanih volumnim elementima : doktorska disertacija - Mihajlović, Željka (Ž. Mihajlović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: vizualizacija volumnih podataka, višedimenzijska interpolacija, višedmenzijska rekonstrukcija, B-splajn, gradijent