Postupci prikaza objekata zadanih volumnim elementima : doktorska disertacija - Mihajlović, Željka; Budin, Leo (Zagreb : Ž. Mihajlović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: vizualizacija volumnih podataka, višedimenzijska interpolacija, višedmenzijska rekonstrukcija, B-splajn, gradijent
Key words: volume data visualization, multidimensional interpolation, multidimensional reconstruction, B-spline, gradient
Bibliografija str. 107-111.