Formalni model raspodijeljene objektno usmjerene programske podrške za upravljanje telekomunikacijskim sustavom : doktorska disertacija - Randić, Mirko (M. Randić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: upravljanje u telekomunikacijama, arhitektura softvera, raspodijeljena objektno usmjerena programska podrška, konceptualni model, infrastruktura za podršku raspodijeljenom radu, CORBA, TINA, RM-ODP