Formalni model raspodijeljene objektno usmjerene programske podrške za upravljanje telekomunikacijskim sustavom : doktorska disertacija - Randić, Mirko; Kunštić, Marijan (Zagreb : M. Randić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: upravljanje u telekomunikacijama, arhitektura softvera, raspodijeljena objektno usmjerena programska podrška, konceptualni model, infrastruktura za podršku raspodijeljenom radu, CORBA, TINA, RM-ODP
Key words: telecommunications management, software architecture, distributed object-oriented software, conceptual model, middleware, CORBA, TINA, RM-ODP
Bibliografija str. 140-146.