Analiza vremenskih nizova proizašlih iz kaotičnih sustava : magistarski rad - Poljak, Joško (J. Poljak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: kaotični sustav, vremenski niz, rekonstrukcija prostora stanja, dimenzije atraktora, Grassberger-Procaccia postupak