Analiza vremenskih nizova proizašlih iz kaotičnih sustava : magistarski rad - Poljak, Joško; Budin, Leo (Zagreb : J. Poljak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: kaotični sustav, vremenski niz, rekonstrukcija prostora stanja, dimenzije atraktora, Grassberger-Procaccia postupak
Key words: chaotic system, time series, state space reconstruction, attractor dimension, Grassberger-Procaccia method
Bibliografija str. 93-94.