Neizrazita automatska sekundarna regulacija frekvencije i djelatne snage u elektroenergetskom sustavu : magistarski rad - Kuljača, Ognjen; Tešnjak, Sejid (Zagreb : O. Kuljača ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, sekundarna regulacija frekvencije i snage, FKBC, neizrazita regulacija
Key words: power system, secondary load - frequency control, FKBC, fuzzy control
Bibliografija str. 164-167.