Sintaksna analiza bezkontekstnih jezika : magistarski rad - Baričević, Ankica; Žepić, Alfred (Zagreb : A. Baričević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: gramatike tipa LL i LR, determinističko generiranje bezkontekstnih jezika
Bibliografija str. 130.
Keywords: 68