Redukcija brzine prijenosa video signala visoke kvalitete : magistarski rad - Pigac, Saša (S. Pigac ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: HDTV, DCT, MPEG, predviđanje, kompresija, kodiranje, slika, vektor pokreta, smanjenje