Kohlearni implant kao slušno pomagalo : magistarski rad - Petrović, Srđan (S. Petrović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: unutrašnje uho, pužnica, Cortijev organ, bazilarna membrana, slušni proces, oštećenja sluha, slušno pomagalo, modeliranje pužnice, implant pužnice, govorno - procesirajuća srategija (metoda), podražajne elektrode