Kohlearni implant kao slušno pomagalo : magistarski rad - Petrović, Srđan; Maletić, Mladen (Zagreb : S. Petrović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: unutrašnje uho, pužnica, Cortijev organ, bazilarna membrana, slušni proces, oštećenja sluha, slušno pomagalo, modeliranje pužnice, implant pužnice, govorno - procesirajuća srategija (metoda), podražajne elektrode
Key words: inner ear, cochlea, organ of Corti, basilar membrane, hearing process, hearing injury, hearing aid, modeling cochlea, cochlear implant, speech processing strategy (method), stimulating electrodes
Bibliografija str. 219-222.