Automatizacija broda / sv. 1. - Kuljača, Ljubomir (Zagreb : Jadranbrod, 1975)
brodska automatika, projektiranje brodskih automatskih sistema, pouzdanost i eksploatacija brodske automatike, sistemi propulzije, automatski sistemi na suvremenim brodovima.