Programska izvedba zaključivanja uporabom vremenski neizrazitih Petrijevih mreža : magistarski rad - Tomac, Dražen (D. Tomac ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: neizrazita logika, Petrijeve mreže, predstavljanje znanja, programska implementacija, vremensko zaključivanje i odnosi