Poboljšanje točnosti diferencijalnog globalnos sustava satelitskog pozicioniranja : magistarski rad - Kitarović, Jakov; Kviz, Boris (Zagreb : J. Kitarović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sateliti, radionavigacija, GPS, DGPS, GNSS, pseudoliti, točnost, nadziranje ispravnosti, pozicioniranje, pseudoudaljenost
Keywords: satellites, radionavigation, GPS, DGPS, GNSS, pseudolites, accuracy, integrity monitoring, positioning, pseudorange
Bibliografija str. 133-147.