Primjena metode konačnih elemenata pri proračunu udarnih kratkih spojeva u sinkronom generatoru : magistarski rad - Matošević, Vilijan (V. Matošević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sinkroni generator, udarni kratki spoj, metoda konačnih elemenata, difuzijska jednadžba, proračun