Upravljanje telekomunikacijskom mrežom u slučaju kratkih i fokusiranih prometnih preopterećenja : magistarski rad - Ćurić-Segarić, Nadica (N. Ćurić-Segarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: upravljanje telekomunikacijskom mrežom, kratkotrajno preopterećenje, ograničenje prometa