Modeliranje optičkih pristupnih mreža heurističkim algoritmima : magistarski rad - Lukić, Branko (B. Lukić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: pasivna optička mreža, optička pristupna mreža, simulirano polagano hlađenje, topologija dvostruke zvijezde