Elektroakustički pretvarač u digitalnim audio sustavima : magistarski rad - Ćavar, Stjepan Tvrtko; Somek, Branko (Zagreb : S.T. Ćavar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: digitalna, ekvalizacija, elektroakustički, kompenzacija, korekcija, pretvarač, zvučnik
Compensation, correction, digital, electroacoustic, equalization, loudspeaker, transducer
Bibliografija str. 114-115.